Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

30 perces home office csirke

vlog csirke

Hétköznap jó esetben negyvenöt, de inkább harminc percem marad az ebédgyártásra. Mivel a srácok nagyon szeretik, és hamar megvan, gyakran szoktam  csirkemellcsíkokat pirítani. Legutóbb ezt az egyszerű ételt egy kis házi mángoldpesztóval dobtuk fel.

A mángold az egyetlen növény a kiskertünkben, ami nem fagyott ki. Hasonló az íze, mint a spenótnak. Remek salátákat, önteteket lehet belőle készíteni, de jól passzol a tengeri halakhoz is. (Ha nem kaptok  mángoldot, nyugodtan használjatok helyette spenótot.)

A főzésből a filctetkós korszakukat élő fiaim is kivették a részüket.

Friss vlogposzt!

Tovább

Morzsasüti bűntudat nélkül

vlog morzsasüti áfonya zab

Nem tudom, hogy a helyzet okozta stressz vagy az itthonlét vagy a karantén miatt, de az utóbbi héten legszívesebben nonstop nassoltam volna. A férjem és a fiúk elől még a nutellát is el kellett dugnom jó magasra. Már szerdán elhatároztam, a hétvégén sütit is sütünk a szokásos kenyér mellett.

Olyan desszertet akartam, ami hamar megvan, nem kell hozzá elővennem a robotgépet, nem kell bele tojás és felhasználhatom hozzá a fagyasztóból kiszorult mélyfagyasztott áfonyát. Így készítettünk a srácokkal áfonyás morzsasütit, amit mellesleg bűntudat nélkül lehet enni.

Friss vlogposzt!

Tovább
12
»
0 db

Slow Kitchen

blogavatar

Tündi vagyok. Egy hús-vér, elfoglalt anyuka, aki nem veti meg a finom falatokat. A blogon olyan egészséges ételeket készítek, amelyek gyorsak, finomak és túllépnek a hagyományos fitnesz salátán.

Lájkolj bennünket!

Kövess bennünket az Instán!

Kredit

Icons made by Freepik from www.flaticon.com