A srácok megleptek egy elő anyák napi sütivel. Az egyik kedvenc receptünket, a panna cottát készítették el eperrel és bazsalikommal némi apai segítséggel. Az ajándékot természetesen először ők kóstolták meg, de azért nekem is jutott.
Friss vlogposzt!
Hozzávalók négy adaghoz:
- négy deci habtejszín vagy kókusztejszín
- két evőkanál cukor (lehet eritrit is)
- egy tasak porzselatin vagy 3 lapzselatin
- egy marék eper
- négy-öt levél bazsalikom
Néhány jó tanács! A panna cottát sosem forraljuk, mert akkor nem áll össze! Lehetőleg egy éjszakát a hűtőben hűtjük, ha nincsen ennyi időtök, akkor egy órára tegyétek be a fagyasztóba. Úgy is tökéletes lesz a végeredmény. A legegyszerűbb pohárban tálalni, mert akkor nem kell vacakolni a kiborításával.