Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a nagyon tavaszi tekerccsel.
Egy igazi ízbomba, ráadásul pikk-pakk készen is van... és még hús sincsen benne.
Hozzávalók:
- 500g @chefgomba barna csiperke
- 2 szál répa
- Egy kisebb csokor mángold (spenót is jó, ha nem kapsz)
- Egy fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- Egy kicsi szezámolaj
- Ízlés szerint só, bors, chili
- 4 db tortillalap
Egy serpenyőben a szezámolajon megfuttatjuk a felvágott vöröshagymát, fokhagymát. Majd rádobjuk a durvára vágott répát és gombát. Picit rotyogtatjuk, majd jöhet ízlés szerint a só, bors, és a chili. Pár perc múlva pedig jöhet a felcsíkozott mángold. Nagyjából 5 perc múlva a töltelék készen is van. Egy picit felmelegítjük a tortillalapot, majd a közepére halmozunk a töltelékből és az oldalait behajtogatjuk.
Másnapra még finomabb, már ha marad belőle!