A nagy baráti beszélgetések, hétköznapi családi vacsik vagy az éjszakába nyúló sorozatmaratonok nagy kedvence az omlós csirkeszárny fokhagymás-korianderes mártogatóssal. Puha, szaftos, kellemesen fűszeres és nem lehet belőle eleget készíteni. A többi kiderül a legfrissebb vlogposztból!
Hozzávalók nyolc csirkeszárnyhoz:
A páchoz:
- 3 evőkanál olívaolaj
- egy evőkanál almaecet
- egy deci bor
A fűszeres kéreghez:
- 3 evőkanál édes pirospaprika
- egy evőkanál fokhagymapor
- egy evőkanál kakukkfű
- egy evőkanál koriander
- ízlés szerint só és bors
A mártogatóshoz:
- egy pohár tejföl ( Én vegán változatot használtam, de nyilván jó a sima is, ha nem vagytok rá érzékenyek!)
- ízlés szerint só
- néhány levél koriander