Újabban rászoktunk a férjemmel a hentesre, akihez hűségesek vagyunk. Bár sokszor mire megyünk elfogy a csirke. Ilyenkor nem vesszük nyakunkba a várost, hogy beszerezzük a csirkecombot, hanem mint a GPS újratervezünk.

Az amúgy kiváló humorú hentesünk rábeszélt a sertésszűzre.

Friss, zsenge, biztos nagyon finom vacsora lesz belőle - ajánlgatta, mikor csalódottan vettem tudomásul, hogy megint elfogyott a mi vásárlási sávunkra a csirke.

Be kell hogy valljam, igaza volt: a sertésszűz önmagában maga a pompa! Egy titka van: nem szabad túlsütni! 

Friss vlogposzt!

Hozzávalók:

  • 1,5 kg sertésszűz
  • 50 gramm vaj
  • 8 cent olívaolaj
  • 1 fej fokhagyma
  • 5-6 levél zsálya
  • ízlés szerint só, bors

A körethez:

  • fél kg vajbab
  • fél deci száraz fehér bor
  • 4 cent olívaolaj
  • egy fej vöröshagyma
  • ízlés szerint só,bors