Ha szeretitek a pikk-pakk elkészíthető szuper fogásokat, és nem szeretnétek a fél szombatot a konyhában tölteni, akkor a mézes-mustáros shiitake vörös lazacpisztráng kombó a ti ételek!
Mi kell hozzá 2 főre?
- 300 g Chefgomba shiitake
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- egy löttyintésnyi tejszín
- pici vaj
- pár levél zsálya
- 2 szelet lazacpisztráng
A gombát félbevágjuk, majd lepirítjuk egy kis vajon a vöröshagymával és a fokhagymával. Pár perc után felöntjük a tejszínnel, majd jöhet a mustár és a méz. Még 5 perc és kész. A lazacpisztrángot a serpenyőben a bőrös felével lefele oldalanként 2 percet sütjük. Utána már csak tálalni kell!