Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így süsd meg a gesztenyét!

Ebben a hideg, esős októberben nincsen szerintem lélekmelengetőbb, mint sütni egy tepsi gesztenyét. De az nem ám úgy van, hogy csak fogom, megmosom aztán izzíthatjuk a sütőt... Van vele egy kis macera. Nem is kicsi.

Én például kétszer áztatom, aztán irdalom. Ezt utálom a legjobban, mert majdnem mindig sikerül magam megvágnom. (Mindig utólag jövök rá, hogy meg kellett volna éleznem a mindent IS vágó "jókést".) 

Mikor kisül, örülök, mint Vincent. Aztán mindig megfogadom, legközelebb csak főzöm. 

Friss vlogposzt gyerekekkel, gesztenyesütési tippekkel!

Tovább

A medvehagymás csirke két élete

A papi mindig azt mondja, nincsen kár, aminek ne lenne haszna vagy amiből ne lehetne tanulni. A következő hetekben igyekszem olyan recepteket hozni, amelyekkel nem kell sokat vacakolni. A mostani medvehagymás csirkecombok is ezek közé tartoznak. Home office (jobb esetben) és gyerekek mellett is pillanatok alatt összeállítható, mert a munka legnagyobb részét a sütő végzi. 

Kétféle mondhatni páccal készül, hogy legyen miből a családnak választani. A medvehagymát tulajdonképpen csak zöldfűszerként használom, mert szerintem így sokkal intenzívebb az íze. 

Friss vlogposzt! #mindenrendbenlesz

Ha eddig még nem tettétek, gyertek a Főzzünk gyerekkel csoportba, ahol kiderül, milyen valójában gyerekekkel a konyhában.

Tovább
123
»
0 db

Slow Kitchen

blogavatar

Tündi vagyok. Egy hús-vér, elfoglalt anyuka, aki nem veti meg a finom falatokat. A blogon olyan egészséges ételeket készítek, amelyek gyorsak, finomak és túllépnek a hagyományos fitnesz salátán.

Lájkolj bennünket!

Kövess bennünket az Instán!

Kredit

Icons made by Freepik from www.flaticon.com