Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Indiai lencseleves 

A lencse hozza a pénzt meg szerencsét. Legalábbis a dédi mindig ezt mondja, ezért minden évben éjfél után lencsét eszünk. 

A 2020-es évet indiai lencselevessel búcsúztatjuk. Gyakorlatilag a fiúk főzték. Tiszta curry lett a padló, és amikor a kamera nem volt bekapcsolva kissé megszaladt a garam masala is. De jó lett, finom lett. Majdnem tökéletes. Mint 2020.

BÚÉK! Helló 2021!

Tovább

Mentes zserbógolyó 5 perc munkával

Nálunk nincsen karácsony zserbó nélkül! Hoztunk egy szuper egyszerű zserbó receptet, amiben nincsen liszt, cukor és tej. És olyan könnyű elkészíteni, hogy egy négyéves is simán összedobja. Friss vlogposzt!

Tovább

Kubu házilag

Illés fiam az utóbbi időben rákapott a gyümölcslevekre, amik sokkal de sokkal finomabbak, ha otthon készítjük őket. (és nincsen bennük annyi cukor, és tele vannak vitaminokkal)

Legutóbb kubut "főztünk" majd egy kiló répából, almából, narancsból és egy kis maradék banánból.

Recept videóval!

Tovább

Így lett belőlünk Slow Kitchen!

főzzünk gyerekkel recept

Öt évvel ezelőtt kezdtünk bele a blogolásba egy nagy szülés utáni fogyás után. A mentes receptek, de még a paleo életmód akkor még gyerekcipőben járt és cukormentes cukrászdát is csak külföldön lehetett látni.

Aztán az évek teltek, nőttek a gyerekek. Családi házba költöztünk. El kezdtünk hobbi szinten kertészkedni. Egyre inkább az vált fontosabbá, hogy az otthoni főzés ne egy kötelező kör legyen a nap végén, hanem minőségi családi idő. Elvégre zöldségpucolás közben könnyebben jönnek a szavak... 

Tovább

Boszorkányujj egyszerűen és egészségesen!

Most, hogy nálunk is kitört az őszi szünet, én is aktívabban bevetettem magam a konyhába és megígértem a fiúknak sütünk valamit. Mivel a suliban és az oviban is valamilyen formában tartottak halloweent, ezért itthon is varázsoltunk. Boszorkányujjat.

Elsőre semmi extrának tűnik, de ujjat formázni nem is olyan könnyű, főleg két inassal. Viszont jó móka! Friss vlogposzt!

Tovább
0 db

Slow Kitchen

blogavatar

Tündi vagyok. Egy hús-vér, elfoglalt anyuka, aki nem veti meg a finom falatokat. A blogon olyan egészséges ételeket készítek, amelyek gyorsak, finomak és túllépnek a hagyományos fitnesz salátán.

Lájkolj bennünket!

Kövess bennünket az Instán!

Kredit

Icons made by Freepik from www.flaticon.com