Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

süssünk a krumpli héjából chipset!

A krumplihéj az esetek többségében a kukában végzi. Pedig nem kellene! 2 percnyi munkával szuper zero waste (és nem utolsó sorban filléres) nasi készíthető belőle. Mutatjuk, mi kell hozzá! 

(A forgatás után muszáj volt még egy adagot sütnöm, mert pikk-pakk elfogyott. )

Tovább

Maradékmentő mömm

Kicsit sok lett a húsvéti kalács, ezért készítettem belőle maradékmentő mömmöt, vagyis kalácsfelfújtat. Belekarikáztam még pár ráncos almát is, hogy az sem menjen kárba. Friss vlogposzt!

Tovább

Tavaszváró quiche mángolddal

A böjti étrend nem feltétlenül unalmas. Vegyük például ezt a quiche-t vidám, húsmentes, könnyen elkészíthető és tuti, hogy egy morzsa sem marad belőle.

Tovább

Illés tányéros zabpelyhes sütije

Mangó, a plüsskutya süteményt szeretett volna enni, ezért a kisebbik fiam Illés sütött neki csokis-almás zabpehelylisztes sütit. Jó, jó a sütőt nem kapcsoltuk be, de nem is volt rá szükség.

Friss vlogposzt!

Tovább

Hús nélküli Padlizsános chilis bab recept házilag

A nagy ünneplés után kicsit túlettük magunkat hússal. Legalábbis én. A fiúk nem és a férjem sem, de ha én főzök tuti nem kolbászos pásztortarhonya lesz az ebéd.

Mondtam  a férjemnek főzök egy jó chilis babot, úgyis van egy felbontott paradicsompüré a hűtőben. Ne hogy már kárba vesszen!

Aztán találtam egy még éppen jó padlizsánt is meg a tartós élelmiszer fiókban (amiben mindenis van.) egy zacskó fehér babot, amit még karácsony előtt a piacon szereztem be.

Így álltunk neki a hús nélküli chilis babnak Illéssel. Friss vlogposzt!

Tovább
«
123
0 db

Slow Kitchen

blogavatar

Tündi vagyok. Egy hús-vér, elfoglalt anyuka, aki nem veti meg a finom falatokat. A blogon olyan egészséges ételeket készítek, amelyek gyorsak, finomak és túllépnek a hagyományos fitnesz salátán.

Lájkolj bennünket!

Kövess bennünket az Instán!

Kredit

Icons made by Freepik from www.flaticon.com