Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvenc nyári köretünk

köret vlog cékla körte

Nagyon nehéz olyan egészséges és finom köretet találni, amit a férjem és a fiaim is jószívvel megesznek. Szerintem, ha rajtuk múlna, akkor vagy krumpli lenne a hús mellett. A múltkor a fehérvári piacon az egyik néni - a dédi szavaival élve -  bámulatos céklát árult szinte fillérekért, amit bűn lett volna otthagyni.

Tudom, a cékla megosztó zöldség, de borzasztó egészséges. Tele van antioxidánssal, amely segíti a méregtelenítést. Gazdag vasban, így hozzájárul a vérképzéshez és magas rosttartalma javítja az emésztést. 

A céklát csak úgy mindenféle flanc nélkül, karikázva bedobtam a tepsibe, és mivel a kertünkben még mindig rengeteg a körte, néhányat csak az íze végett bedobtam mellé. A végeredmény annyira finom lett, hogy még fizettem is volna érte.

Friss vlogposzt!

Tovább

Hűsítő körtés granita

Itthon annyira nem ismert nyári desszert a granita, ami nagyjából a jégkása és a sorbet között van félúton. Bármilyen idénygyümölcsből el lehet készíteni például dinnyéből, körtéből vagy barackból.

Csak egy botmixer (késes aprító) és egy fagyasztós hűtő kell hozzá.

Friss vlogposzt!

Tovább
0 db

Slow Kitchen

blogavatar

Tündi vagyok. Egy hús-vér, elfoglalt anyuka, aki nem veti meg a finom falatokat. A blogon olyan egészséges ételeket készítek, amelyek gyorsak, finomak és túllépnek a hagyományos fitnesz salátán.

Lájkolj bennünket!

Kövess bennünket az Instán!

Megfőzted már?

Kredit

Icons made by Freepik from www.flaticon.com