Ha szeretitek a pikk-pakk elkészíthető szuper fogásokat, és nem szeretnétek a fél szombatot a konyhában tölteni, akkor a mézes-mustáros shiitake vörös lazacpisztráng kombó a ti ételek!

Mi kell hozzá 2 főre?

  • 300 g Chefgomba shiitake
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustár
  • egy löttyintésnyi tejszín
  • pici vaj
  • pár levél zsálya
  • 2 szelet lazacpisztráng

A gombát félbevágjuk, majd lepirítjuk egy kis vajon a vöröshagymával és a fokhagymával. Pár perc után felöntjük a tejszínnel, majd jöhet a mustár és a méz. Még 5 perc és kész. A lazacpisztrángot a serpenyőben a bőrös felével lefele oldalanként 2 percet sütjük. Utána már csak tálalni kell!