Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a nagyon tavaszi tekerccsel.
Egy igazi ízbomba, ráadásul pikk-pakk készen is van... és még hús sincsen benne.


Hozzávalók:

  • 500g @chefgomba barna csiperke
  • 2 szál répa
  • Egy kisebb csokor mángold (spenót is jó, ha nem kapsz)
  • Egy fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • Egy kicsi szezámolaj
  • Ízlés szerint só, bors, chili
  • 4 db tortillalap


Egy serpenyőben a szezámolajon megfuttatjuk a felvágott vöröshagymát, fokhagymát. Majd rádobjuk a durvára vágott répát és gombát. Picit rotyogtatjuk, majd jöhet ízlés szerint a só, bors, és a chili. Pár perc múlva pedig jöhet a felcsíkozott mángold. Nagyjából 5 perc múlva a töltelék készen is van. Egy picit felmelegítjük a tortillalapot, majd a közepére halmozunk a töltelékből és az oldalait behajtogatjuk.

Másnapra még finomabb, már ha marad belőle!