Mielőtt nekiállsz a gyerekekkel főzni vagy sütni, légy tisztában a következőkkel:
- szinte száz százalék, hogy valami kiborul a földre
- az alapanyagok a „sütés” végére összekeverednek
- a végeredmény nagy ritkán lesz instázható, ámde annál finomabb lesz
- nagyon jól fogtok szórakozni, ha megőrzöd végig a türelmed és nem borulsz ki a fentieken!
A srácokkal a Főzzél otthon! vlog-sorozatban az egyik kedvencünket a mentes gesztenyegolyót készítettük el, amelynek egypontnullás verzióját a szomszédban kóstoltuk!
A recept nagyon egyszerű úgy harminc kisebbfajta golyóhoz, kevesebbnek nem érdemes nekiállni!
- két gesztenyemassza
- két banán
- ízlés szerint rumaroma
- tíz deka kókuszreszelék
- tíz deka szezámmag
A többit nézzétek meg a videóban!