Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Maradékkal tuningolt csirke

Megmaradt egy adagnyi gazpachokrém, amit sajnáltam kidobni. Gondoltam jó lesz a csirkére... A fiúk még a vaslábast is kitunkolták. Friss vlogposzt!

Tovább

Kedvenc nyári köretünk

köret vlog cékla körte

Nagyon nehéz olyan egészséges és finom köretet találni, amit a férjem és a fiaim is jószívvel megesznek. Szerintem, ha rajtuk múlna, akkor vagy krumpli lenne a hús mellett. A múltkor a fehérvári piacon az egyik néni - a dédi szavaival élve -  bámulatos céklát árult szinte fillérekért, amit bűn lett volna otthagyni.

Tudom, a cékla megosztó zöldség, de borzasztó egészséges. Tele van antioxidánssal, amely segíti a méregtelenítést. Gazdag vasban, így hozzájárul a vérképzéshez és magas rosttartalma javítja az emésztést. 

A céklát csak úgy mindenféle flanc nélkül, karikázva bedobtam a tepsibe, és mivel a kertünkben még mindig rengeteg a körte, néhányat csak az íze végett bedobtam mellé. A végeredmény annyira finom lett, hogy még fizettem is volna érte.

Friss vlogposzt!

Tovább

Hűsítő körtés granita

Itthon annyira nem ismert nyári desszert a granita, ami nagyjából a jégkása és a sorbet között van félúton. Bármilyen idénygyümölcsből el lehet készíteni például dinnyéből, körtéből vagy barackból.

Csak egy botmixer (késes aprító) és egy fagyasztós hűtő kell hozzá.

Friss vlogposzt!

Tovább

Nagyon gyors, nyaralós zöldbabos tészta

vlog zöldbab spagetti tészta

A nyaralás alatt én sem szeretek órákat a konyhában tölteni, hogy jusson idő a nagybetűs pihenésre is. Ehhez hoztam nektek egy szupergyors, 10 perces, nyaralós, könnyed zöldbabos tészta receptet.

Friss vlogposzt!

Tovább

Így készülj az apartmanos nyaralásra!

Hasznos tanácsok, praktikus alapanyagok, hogy ne tölts szabadság alatt órákat a konyhában és hogyan nyerj plusz helyet a csomagtartóban!

Friss vlogposzt!

Tovább
0 db

Slow Kitchen

blogavatar

Tündi vagyok. Egy hús-vér, elfoglalt anyuka, aki nem veti meg a finom falatokat. A blogon olyan egészséges ételeket készítek, amelyek gyorsak, finomak és túllépnek a hagyományos fitnesz salátán.

Lájkolj bennünket!

Kövess bennünket az Instán!

Kredit

Icons made by Freepik from www.flaticon.com