Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A medvehagymás csirke két élete

A papi mindig azt mondja, nincsen kár, aminek ne lenne haszna vagy amiből ne lehetne tanulni. A következő hetekben igyekszem olyan recepteket hozni, amelyekkel nem kell sokat vacakolni. A mostani medvehagymás csirkecombok is ezek közé tartoznak. Home office (jobb esetben) és gyerekek mellett is pillanatok alatt összeállítható, mert a munka legnagyobb részét a sütő végzi. 

Kétféle mondhatni páccal készül, hogy legyen miből a családnak választani. A medvehagymát tulajdonképpen csak zöldfűszerként használom, mert szerintem így sokkal intenzívebb az íze. 

Friss vlogposzt! #mindenrendbenlesz

Ha eddig még nem tettétek, gyertek a Főzzünk gyerekkel csoportba, ahol kiderül, milyen valójában gyerekekkel a konyhában.

Tovább

Kenyér dagasztás nélkül

Eredetileg teljes kiőrlésű lisztből akartam sütni az ír szódás kenyeret, de előttem nagyjából kifosztották a boltot. Maradt a hagyományos BL80-as egy kis zabliszttel felturbózva. Az ír szódást nem kell dagasztani, pihentetni, csak keverni és formázni. A munka többi részét a sütő végzi! A végeredmény nagyon finom, pihe-puha lett és pláne, hogy közben még a nindzsák is segítettek!

U.i.: Elindult a Főzzünk gyerekkel! Facebook-csoportunk, ahol megmutatjuk, milyen igazából gyerekekkel főzni! Várjuk a recepteket és a képeket!

Tovább

Elkészítettük a világ egyik legegészségesebb ételét!

A koreai kimcsiben az a zseniális, hogy csak zöldségeket kell összevágni és hagyni, hogy az egész fermentálódjon. Egy igazi vitaminbomba, amely regenerálja a bélflórát és erősíti az immunrendszert! Friss vlogposzt!

Tovább

Úgy néz ki, mint a rántott hús!

Pedig nem az! Japán káposztás palacsinta, pizza vagy tócsni – az okonomiyakit kismillió változata van. Mi most egy nagyon egyszerű változatot hoztunk, amit pillanatok alatt el lehet készíteni, még akkor is, ha az utolsó simításokat egy háromévesre bízzuk.

Friss vlogposzt!

Tovább

Puha és szaftos gyömbéres csirke

Bár nagyon szeretek főzni, sokszor nekem sincsen kedvem fél napokat a konyhában állni. A túlfeszített hétköznapokban, amikor a gyereklogisztikát a csúcsra járatjuk a férjemmel és mellesleg meg dolgozni is kéne, a legjobb esetben is harminc percet percem van az előkészítésre.

Ilyenkor jön a képbe a csirke, amit csak fűszerezni és sütni kell és máris kész a tíz pontos ebéd. Most egy szuper gyömbéres csirke receptet hoztam, amely 5 percnyi „erőfeszítést” igényel, mert a munka nagy részét a sütő végzi. A végeredmény pedig olyan puha és szaftos lesz, hogy a hús szinte leolvad a csontról.

Friss vlogposzt!

Tovább
0 db

Slow Kitchen

blogavatar

Tündi vagyok. Egy hús-vér, elfoglalt anyuka, aki nem veti meg a finom falatokat. A blogon olyan egészséges ételeket készítek, amelyek gyorsak, finomak és túllépnek a hagyományos fitnesz salátán.

Lájkolj bennünket!

Kövess bennünket az Instán!

Kredit

Icons made by Freepik from www.flaticon.com